نشست ویژه نوآوران و معرفی برگزیدگان نهایی دو چالش نوآوری و فناوری

نشست ویژه نوآوران و معرفی برگزیدگان نهایی دو چالش نوآوری و فناوری

در راستای چالش‌های نوآوری و فناوری، نشست ویژه نوآوران با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در محل پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف، برگزار شد و با معرفی برگزیدگان دو چالش موفق به کار خود پایان داد.

نشست ویژه نوآوران با حضور شرکت کنندگان در چالش‌های نوآوری و فناوری، کارگزاران تبادل فناوری نانو و سفیران صنعت نانو با مشارکت مجمع اقتصاد نانو در پژوهشکده علوم و فناوری انرژی دانشگاه صنعتی شریف ۱۶ اسفند ۱۳۹۶ برگزار شد؛ این نشست در پنج محور شامل مروری بر چالش‌های نوآوری برگزار شده تاکنون، معرفی فرآیندهای حمایتی و تسهیل‌گری ستاد نانو در ارتباط با چالش‌های نوآوری، آشنایی با رویکردها و فعالیت‌های فرشتگان کسب‌وکار (سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش)، بررسی تجربه موفق حضور یک گروه فناور در چالش نوآوری و جذب سرمایه و حمایت بود. در این نشست، برگزیدگان نهایی دو چالش تولید نانوپوشش‌های چربی‌گریز پایدار روی سطوح فلزی یا شیشه‌ای و چالش افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی معرفی و با اعطاء جوایزی نقدی و تسهیلات حمایتی تقدیر شدند.

DSC_9519

 

در بخش اول برنامه دکتر اسدی‌فرد، مدیر کارگروه صنعت و بازار ستاد نانو، فرآیندهای حمایتی و تسهیل‌گری ستاد نانو در ارتباط با چالش‌های نوآوری را معرفی نمودند.

در پنل اول این نشست، دکتر ملکی‌فر(مدیرعامل اندیشکده صنعت و فناوری و رئیس دبیرخانه آی‌چلنج)، دکتر کلانتری نژاد (مدیرعامل شرکت نوآوران فناوری‌های همگرای شناختی، زیستی، اطلاعات و نانو (شزان))، مهندس رسولی (بنیان‌گذار و مسئول تامین سرمایه استارت‌آپ پانوتک) و مهندس دوستکام (مدیر توسعه کسب‌وکار فناوری نانو در حوزه دارو و سلامت کارگروه صنعت‌وبازار ستاد ویژه توسعه فناوری نانو) به بررسی تجربه موفق حضور تیم فناور پانوتک با حضور بنیانگذار و سرمایه‌گذار این استارت‌آپ پرداختند.

DSC_9487-min

پنل بررسی تجربه موفق حضور یک تیم فناور در چالش نوآوری

در پنل دوم که با حضور دکتر نجیمی (دبیر کارگروه صنعت ‌و بازار ستاد نانو)، مهندس کریمی (مدیر کارخانه نوآوری)، دکتر بی‌تعب (مدیرعامل صندوق سامان‌ سرمایه نانو) و دکتر شفاعی (مسئول پذیرش و ارزیابی رشد شریف) برگزار شد، عوامل موفقیت و شکست استارت‌آپ‌های حوزه فناوری نانو بررسی گردید. همچنین در بخش چهارم نشست، مهندس زورمند (مدیرعامل شرکت مهندسی یایکو و عضو سرمایه‌گذار کارایا)، رویکردها و فعالیت‌های فرشتگان کسب و کار(سرمایه‌گذاران نیک‌اندیش) را معرفی کردند.

بر اساس این گزارش، در پایان این نشست، برگزیده چالش افزایش زمان ماندگاری محصولات کشاورزی، از بین ۹۷ طرح دریافتی، طرح شرکت پلیمر پیشرفته دانا مشخص شد. همچنین در بین ۶۲ طرح دریافتی در چالش تولید نانو پوشش‌های چربی‌گریز پایدار روی سطوح فلزی و شیشه‌ای، از طرح شرکت نانوپاد شریف به‌عنوان طرح منتخب تقدیر شد.

Untitled-1-min

اعطای جایزه به آقای جهانیان‌فر، مدیرعامل شرکت نانوپاد شریف

گفتنی است که چالش‌های نوآوری و فناوری سازوکاری اثربخش برای رفع نیازهای فناورانه و حل مشکلات صنعتی به همراه دارد و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو تاکنون توانسته  ۱۳ چالش نوآوری و فناوری نانو برگزار کند و ۸۰۰ میلیون ریال به‌عنوان تسهیلات حمایتی و ۲۸۵۰ میلیون ریال جایزه به طرح‌های نوآورانه اختصاص دهد.

 

ارسال یک دیدگاه

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.